Luidsprekers

Op het gebied van luidsprekers is er veel keuze. Om te beginnen zijn er passieve en actieve luidsprekers. Actieve luidsprekers beschikken over een eigen versterker, terwijl passieve luidsprekers dat niet hebben, hier heb je dus een aparte versterker voor nodig.

Buiten dit gegeven om is er voor bijna elke toepassing een specifieke speaker te krijgen. In de studio kun je bij het afluisteren van opnames het beste kiezen voor monitor speakers. Muzikanten en dj’s op het podium hebben vaak een vloermonitor voor zich liggen om zichzelf en de collega muzikanten te kunnen horen. Voor het publiek zijn er de PA speakers, afhankelijk van de zaal is er veel te kiezen op het gebied van grootte. Als je meer laag wilt hebben in je PA kan je kiezen voor subwoofers onder de gewone PA speakers.

Ook handig zijn kant- en klaar samengestelde PA sets, dan heeft de fabrikant al een bij elkaar passende set uitgezocht bestaande uit speakers en een mixer en bent u meteen klaar.

Als je veel gebruik wilt maken van uw geluidssysteem op plekken waar je niet beschikt over een stroomaansluiting, dan kun je kiezen voor een mobiele speakerset die makkelijk te verplaatsen is en beschikt over een accu.

Bekijken als Rooster Lijst

7 Items

Aflopend sorteren
per pagina

Betaalmethoden Tweedehands Gitaar

Copyright © 2016 - 2024 tweedehands-gitaar.nl