Gratis verzending vanaf €39 (NL)   Bestel voor 16.00 uur - Vandaag verzonden  14 dagen niet goed - geld terug   2 jaar garantie op nieuwe producten

De Studio IN! - Handboek voor Muzikanten & Producenten in de Opname- & Thuisstudio

Speciale prijs € 19,97 Normale prijs € 24,97
Op voorraad
SKU
De Studio IN! - Coen Raad

 Van de auteur van Het Grote Opnameboek en Opnemen voor Gitaristen & Bassisten.

  • Volledig en gebundeld naslagwerk met 574 pagina's
  • Full color met 255 illustraties en afbeeldingen
  • Begin direct met lezen na het afrekenen
  • Geschikt voor computer, smartphone en e-reader 
  • Beschikbaar in pdf en e-pub
E-boek De Studio IN! - Coen Raad PDF

De Studio IN!

Handboek voor Muzikanten & Producenten in de opname- & thuisstudio

De Studio IN! – Opnemen in de studio – Coen Raad

Dit e-boek is een gebundeld naslagwerk voor ‘Muzikanten & Producenten’ voor de Opname- & Thuisstudio. De Auteur neemt de lezer mee van het absolute begin tot en met een muzikaal eindproduct: van 'dreaming' naar 'streaming'. Of 'vinyl'!
Wil je een professionele opnamestudio afhuren? Dan is het belangrijk om je goed voor te bereiden in een veelal onbekende wereld. Vooral om het opnameproces in een beknopt tijdschema zo soepel mogelijk te laten verlopen, want: ‘Tijd = Geld’!
De communicatie met de studiobaas/technicus zal dus optimaal moeten verlopen. Maar je kunt ook besluiten een thuisstudio op te starten. In de ‘thuissituatie’ is er meer tijd, maar dan moet je vaak alles zélf doen en ook alle beslissingen nemen.

Tegenwoordig is veel informatie op internet te vinden, maar die is niet gebundeld zoals in dit e-boek. Bedenk wel dat je met de inhoud moet leren 'spelen'; net als een instrument dus. Het is géén receptenboek waar je met het toevoegen van de juiste ingrediënten de perfecte 'mix' krijgt. Neen, het is letterlijk een handboek. Een handreiking of richtingaanwijzer om je op weg te helpen bij het moeizame en complexe proces naar betere muziekopnamen!
Het is de intentie van de auteur geweest om vanuit zijn jarenlange ervaring de lezer aan het denken te zetten. Door bijvoorbeeld juist een andere weg in te slaan. En op een verantwoorde manier aan te sporen om na te denken over de valkuilen en mede daardoor ook optimaal voorbereid te zijn. Van een ervaren muzikant: voor al mijn medemuzikanten.

Dit omvangrijke e-boek bestaat globaal uit twee delen. In het Eerste Deel komen alle technische aspecten aan de orde. Auteur Coen Raad legt alle facetten van het opnemen in heldere en praktische bewoordingen uit: Wat is het, hoe werkt het en vooral wat kan ik ermee? Van microfoon tot mengtafel, van galm tot afluistering.


In het Tweede Deel komt de praktische invulling
nog meer aan bod. Zo neemt de Auteur per instrument door Hoe & Wat je moet doen voor overtuigende opnamen.
Achtereenvolgens komen (bas-)gitaristen, zangers, toetsenisten, drummers maar ook andere instrumentalisten allerlei nuttige praktijktips om verantwoord muziek op te nemen. Verder behandelt Coen Raad hoe een goede eindmix tot stand komt en hoe je diezelfde Eindmix nog kunt (laten) nabehandelen tijdens de Mastering.
Voor de (onafhankelijke) muzikant & producent volgen nog wat tips en uitleg over hoe je jouw/jullie muziek wereldkundig kunt maken. En hoe juridische aspecten in de muziekwereld de muzikale creaties kunnen maken of... breken. En speciaal voor de 'knutselaars' is er een extra hoofdstuk met een beknopt overzicht van de praktische en technische problemen die zich in een thuisstudio kunnen voordoen.


Veel leesplezier en natuurlijk ook veel mooie en muzikale producties toegewenst!

 

De Studio IN! - Coen Raad

Uitgave: Eerste E-book uitgave 2023
Uitvoering: PDF in full color
Pagina's: 574 pagina's
Taal: Nederlands
Auteur: Coen Raad (auteur van o.a. Het Grote Opnameboek)

Meer informatie
Conditie Nieuw
Schrijf je eigen review
Je reviewed:De Studio IN! - Handboek voor Muzikanten & Producenten in de Opname- & Thuisstudio
Jouw rating
0 % response rate, 0 -mins response time

Thank you.

Your report against De Studio IN! - Handboek voor Muzikanten & Producenten in de Opname- & Thuisstudio has been submitted.

We will re-verify the product Information and see if it violates any of our policy or selling guidelines.

Betaalmethoden Tweedehands Gitaar

Copyright © 2016 - 2024 tweedehands-gitaar.nl