Fender American Professional

De Fender American Professional is niet de zoveelste re-issue of vintage variant van de alom geroemde Fender gitaren die al sinds de jaren 50 de dienst uit maken in muziek land. De American Professional is zoals Fender zelf zegt The Evolution of a revolution.De Fender Stratocaster, Telecaster, Jaguar, Jazzmaster en de P en J bass opnieuw uitgevonden, verbeterd en toegespitst op de wensen van de gitaristen anno nu. 


Fender American Professional Stratocaster


De American Professional stratocaster maakt gebruik van V-Mod Pickups met een hoge output voor vintage en clean geluid zoals we gewent zijn van Fender. De hals bestaat uit een "Deep C" profile. Ook opvallend zijn de Narrow-Tall frets. Hierdoor is het benden van noten en het spelen van akkoorden hoger op de hals eenvoudiger en is de intonatie perfect. De Pop-in tremolo arm zorgt ervoor dat de tremolo perfect in positie blijft, hoe ruig je ook speelt. Het treble-bleed circuit in de American Professional zorgt ervoor dat ongeacht het volume van de gitaar de hoge tonen en het heldere geluid van de gitaar door blijft komen.

Fender American Professional stratocaster  Fender American Professional stratocaster Pop-In tremolo   Fender American Professional Stratocaster Deep C  Fender American Professional Stratocaster Deep C

De Fender American Professional is verkrijgbaar in 9 verschillende kleuren; Sienna Sunburst, 3-Collor Sunburst, Antique Olive, Black, Candy Apple Red, Natural, Olympic White en Sonic Gray. Hierboven staan respectievelijk de kleuren Sienna Sunburst en Antique Olive afgebeeld. De hals is vanzelfsprekend te verkrijgen in Maple en Rosewood.

tweedehands gitaar kopen

Copyright © 2021 tweedehands-gitaar.nl